eye comment email clock ask phone twitter facebook instagram parodontologija ortopedija-vilica implantologija oralna-hirurgija endodoncija decja-stomatologija stomatoloska-protetika laserska-stomatologija opsta-stomatologija cross checkmark

Laser u stomatologiji

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da smo na Stomatološkom fakultetu u Pančevu unapredili svakodnevnu kliničku praksu uvođenjem laseroterapije u stomatologiju. Posedujemo dve vrste lasera sa kojima uspešno lečimo lepezu patoloških oboljenja i stanja.

Većini pacijenata je odlazak kod stomatologa bar jednom u životu bio neprijatno iskustvo. Nije zanemarljiv ni broj pacijenata koji pati od dentofobije. Sada, laserom je moguće popravljati zube bez bola, vibracija i neprijatnih senzacija. Nije potrebno davanje anestezije, procedura je potpuno bezbolna.

Laser u stomatologiji

Parodontopatija je pored karijesa zuba, najrasprostranjenije oboljenje usne duplje. Može se reći da svaki pacijent u određenim godinama ima problem sa ovim oboljenjem. Veoma veliki uspeh je postignut terapijom laserom. Takođe, procedura je veoma jednostavna i bezbolna.

Laseri se uspešno koriste u hirurgiji mekih i tvrdih tkiva. Samo jedna od indikacija je uklanjanje fibroma, hemangioma, frenuluma gornje i donje vilice. Afte i herpes labialis se veoma uspešno leče.

Veliki broj pacijenata pati od osetljivosti zuba. Bolni nadražaji se javljaju na hladno i kiselo, kao i na dodir u predelu vrata zuba. Densenzibilizacija laserom daje odlične rezultate i lišava pacijente nelagodnosti.

Zbog toga što je rad laserom bezbolan, idealan je za naše najmlađe pacijente. Primena lasera u dečijoj stomatologiji učiniće da Vaše dete voli svog stomatologa.

Laser u stomatologiji

Lepota osmeha u današnje vreme nije zanemarljiva. Vrlo jednostavno, laserom se mogu izbeleti zubi i postići sjajni rezultati . Ova procedura je bezbedna i ne oštećuje zubna tkiva.

Nelagodnost i bol u stomatološkoj ordinaciji su stvar prošlosti. Dođite na Stomatološki fakultet u Pančevu, kod nas je budućnost već počela!