eye comment email clock ask phone twitter facebook instagram parodontologija ortopedija-vilica implantologija oralna-hirurgija endodoncija decja-stomatologija stomatoloska-protetika laserska-stomatologija opsta-stomatologija cross checkmark

Ispadanje zuba iz korena

Dejan

Poštovani dobar dan. Imam jedno pitanje? U gornjoj vilici na jedinici i dvojci imam ugradjene implantante(metalne klinove pa na njima keramičke krunice). Dvojka mi konstantno ispada iz korena,pa mi stomatolog to zacementira i guram dalje. Kod ove jedinice imam mnogo veci problem. Zub se razmrdao u korenu(paradentoza). U gornjoj vilici mi fale još šest zuba koje sam još ranije izvadio. Stavio bi most da mi se nebi videla žica. Šta vi mislite o svemu tome,i koja bi od prilike bila cena? Srdačan pozdrav!!!!

prof. dr Danimir Jevremović -

Poštovani Dejane,

morate doći na pregled i doneti (ili kod nas uraditi) ortopan snimak, pa Vam se može reći tek posle pregleda stanja zuba i usta kakva je situacija kod Vas. Doktori će Vam dati predlog šta je najbolje da se uradi u Vašem slučaju i koliko bi to tačno koštalo. Ovim putem je nažalost nemoguće dati bilo kakav odgovor.

Srdačan pozdrav,
Stomatološki fakultet u Pančevu

21-November-2017

Opšta stomatologija

Ispadanje zuba iz korena