eye comment email clock ask phone twitter facebook instagram parodontologija ortopedija-vilica implantologija oralna-hirurgija endodoncija decja-stomatologija stomatoloska-protetika laserska-stomatologija opsta-stomatologija cross checkmark

Pritisak u zubima i osecaj stegnutosti zuba

Mićko

Postovani,moja donja cetvorka pocela je nekako da se krivi napred kao da izlazi iz svog mesta i to mislim ja sam primetio pre nedelju dana. Sta moze da bude uzrok ? Umnjaci su mi svi izrasli i zdravi su mislim ne osecam bol ili neku nelagodnost samo u poslednje vreme osecam kao su mi svi zubi nekako stegnuti ili pod nekim pritiskom. Da li je to zbog umnjaka i koliko je hitno da sve ovo odradim oko zuba posto sam u ispitima? Srdacan pozdrav. Ovo drugi put sam poslao mejl adresa se nije ocitala kako treba... pozdrav..

doc. dr Ema Aleksić -

Poštovana Mićko,

nelagodnost koju osećate je najverovatnije uzrokovana umnjacima koji su Vam izrasli. Treba da uradite ortopantomografski (ortopan) snimak i da se javite stomatologu (najbolje specijalisti Ortopedije vilica) koji će Vam dati savet i preporučiti dalju terapiju.

Srdačan pozdrav,
Stomatološki fakultet u Pančevu

16-January-2018

Ortopedija vilica

Pritisak u zubima i osecaj stegnutosti zuba