eye comment email clock ask phone twitter facebook instagram parodontologija ortopedija-vilica implantologija oralna-hirurgija endodoncija decja-stomatologija stomatoloska-protetika laserska-stomatologija opsta-stomatologija cross checkmark

Tehnika izbeljivanja zuba

Svetlana

Poštovani, Interesuje me koju tehniku izbeljivanja zuba koristite i koja je cena. Takođe me interesuje da li postoje neki uslovi koji moraju biti zadovoljeni kako bi se izbeljivanje zuba sprovelo ili se jednostavno samo moze doci na tretman. Ovo pitanje postavljam jer imam na par zuba u gornjoj vilici podignute desni kao i jedan zub kome fali parce plombe ali je skroz na kraju vilice. Hvala unapred! Srdacan pozdrav!

prof. dr Irena Melih -

Poštovana Svetlana,

kod nas na Fakultetu se izbeljivanje radi savremenom laserskom stomatologijom primenom aparata Slovenačkog proizvođača i gelovima visokog kvaliteta koji se proizvode u Švajcarskoj. Izbeljivanje zuba se radi uglavnom u jednom danu, traje od pola sata do par sati, u zavisnosti od željene beline Vaših zuba koju želite da postignete i naravno trenutnog stanja vaših zuba. Promotivna cena izbeljivanja je trenutno 5000 RSD po vilici. Ne postoje nikakve posebni uslovi koje morate zadovoljiti, samo je neophodno da zakažete intervenciju, i to bi trebalo da uradite nakon 15. januara jer Fakultet pravi pauzu do tada zbog božićnih i novogodišnjih praznika. To što Vam fali parče plombe nije problem, jer se može naknadno dodati.

Srdačan pozdrav,
Stomatološki fakultet Pančevo

06-November-2015

Estetska stomatologija

Tehnika izbeljivanja zuba